Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Elämykset

Yksi Kroatian tärkeimmistä eduista on suuri ja monipuolinen valikoima hienoja retkikohteita. Täältä löytyy kulttuurista, historiasta ja luonnosta kiinnostuneille paljon kiinnostavia kohteita. Myös pyöräilystä ja muista vauhdikkaista aktiviteeteista pitäville on toimintaa niiden tyydyttämiseen.

Jos haluat kokea Kroatian mahdollisimman mukavalla tavalla, lähde mukaan retkillemme. Reippaat oppaamme varmistavat, että saat parhaat palat irti retkestä. Täydellisen retkiohjelman aikoineen ja hintoineen löydät alta klikkaamalla kohtaa "Retket". Ilmoittautua voit Tjäreborgin oppaille.

Turvallisempia retkiä Tjäreborgin kanssa

On monta hyvää syytä varata retket Tjäreborgilta. Voit olla varma siitä, että kaikki vakuutukset ovat kunnossa ja myös kaikki turvallisuusmääräykset on huomioitu. Sen lisäksi retkien muutoksia ja peruutuksia koskevat ehdot ovat selkeät, ja mikäli ongelmia ilmaantuu tai olet tyytymätön retkeen, tiedät aina kenen puoleen voit kääntyä. Kaiken tämän saat kaupan päälle, kun varaat retket Tjäreborgilta.

Mikäli varaat retkiä jostain muualta, neuvomme sinua – oman etusi vuoksi – tarkistamaan aina etukäteen, että vakuutukset, turvallisuusasiat ja peruutusehdot ovat kunnossa. Nämä asiat yleensä erottavat luotettavan retkijärjestäjän onnenonkijoista.